dijous, de desembre 22, 2005

Bones festes...

Comença l'època d'expansió -torrons, massapans i dolços diversos-, de pensar en desestressar-te i passar hores i hores en centres comercials atiborrats de gent buscant el regal original -quan l'originalitat seria no fer regals- de torrar castanyes a la llar i conduir la meua llauneta. De no matinar més del necessari, de vetlar sense remordiments. I, sobretot..., fer una maleta justa i coherent

Ens veiem a la tornada...

[Nierika, Dead can dance]


Powered by Castpost

diumenge, de desembre 18, 2005

Somniant...

I el cavall semblava estar enfadat després de la discusió,

quan de sobte d'ell...

va nàixer un bou.



Powered by Castpost

dimecres, de desembre 14, 2005

Hipercub...




Hui parlàvem a l'hora del pati de l'hipercub, de la certesa matemàtica de la seua existència i de la impossibilitat de la seua simple imaginació.

Les teories d'una quarta dimensió, d'una dimensió que va més enllà del que les nostres cabòries poden delirar, d'allò que hem de creure perquè sí.

Alguns opinaven que aplicant la teoria de l'hipercub a l'ésser humà ens trobaríem l'ànima... però clar, això ja és filar massa prim.




Powered by Castpost

[Check the meaning, Richard Ashcroft]

dissabte, de desembre 10, 2005

Rellotge...


Rellotge llaminer que engul temps, temps que esperes i que desitges i que somnies...

Temps que vols aturar i temps que vols esmorteir, temps que plores i que rius i que anheles...

Cronòmetre irracional, segons esmicolats, eternitats fugisseres i només un tic-tac, només un tic-tac, només un tic-tac...




Powered by Castpost

dijous, de desembre 01, 2005

Promoció automàtica...

No hi ha res millor -o pitjor- que ser teòleg, catòlic i alemany i, si agrupem aquestes característiques i, a més a més, afegim la complementària: ser Papa. Ja és la rehòstia -amb perdó-.

I és que hui, Benedicte XVI o el senyor Joseph Ratzinger, ha decidit eliminar el Limbo -es diu Limbo en català...?- I recordem que el Limbo és el famós espai que ocupen determinades ànimes que ni gaudeixen dels plaers eterns del Cel, ni pateixen les olles de Pere Botero a l'Infern.

Aquesta, suposem que ha estat una decisió molt meditada, fruit d'hores i hores de dures conversacions, de discusions acalorades i, sobretot, de canvis estructurals provocats des de la incosciència humana. Aquests canvis afecten tota la reestructuració divina i etèria perquè ara, aquesta simple decisió, ha provocat tota una sèrie d'incontrolables conseqüències... Analitzem-les:

  • Servei 24 hores d'escola bressol, amb àngels-mainadera per tenir cura de totes les animetes -fins ara perdudes- dels xiquets i xiquetes no batejats.
  • Oposicions celestials per l'educació de milions d'infidels -de tots colors: véase o recórdese caps del Domunt-. A les oposicions hi podran accedir, previ presentació de curriculum vitae, ànimes escolàstiques i per escolasticar. S'adverteix que el senyor Ramon Llull serà cap de tribunal opositor. Requisit imprescindible és saber el Parenostre, el Glòria, el Credo i el Jesusito de mi vida.

I és que sense saber-ho, Joseph Ratzinger -equiparant-ho a les recontrarequetereformes educatives- ha aprovat una promoció automàtica que suposarà -entre d'altres coses-:

  • Pujada del preu de lloguer dels habitatges celestials.
  • Necessitat imperiosa de pares d'acollida i pares adoptants.
  • Increment de taxes i impostos per cobriment d'obres públiques i personal de servei qualificat.
  • Saturació de llocs d'esplai i pujada considerable de preu d'arpes, aletes i cotons.
  • Augment de conreu de manà -que segurament serà assignat als exinfidels orientals-.

Així que... i sentint-ho molt, em sembla que intentaré acomplir tots els preceptes per baixar directament a l'Infern, que endevine serà més tranquil, estarà menys súperpoblat, no hi haurà criatures de bolquers i, serà eterna, infinita i diabòlicament més divertit...